fruoe.blogg.se

Crossfit - Hälsa - Familjeliv - Inredning - Shopping - Resor - Mat

Dags igen!

Kategori: Träning

Ja efter förra inläggen om en påbörjad deff insåg jag att det inte höll särskilt länge. 
Bortförklaringar kan man ha många av på lager, så även jag.
 
Så kom den, för många, efterlängtade semestern. Jag tog bara ut två veckor men för övriga familjemedlemmar så var det både sommarlov och semester och vanor därefter skapades.
Väl tillbaka på kontorsstolen så hade vi besök från England och efter den veckan insåg jag antal intag av kakor och bullar som jag annars bara tittar bort från. 
Träningen har flutit på som vanligt men man känner det mest invärtes att kroppen inte mår bra av allt skräp, ett par kilon på vågen och likaså på måttbandet tillkom ju också. Dessvärre.
 
Samvetet och medvetenheten knackade på axeln och jag kan inte längre ge mig själv lillfingret. I måndags handlade jag upp ett lager så att jag ska klara veckan. Ett strikt schema att följa.
 
Frukosten består av havregrynsgröt på 1,5 dl havregryn tillsammans med 1dl bär. Utöver det 1,25 dl lättmjölk med 1/4 mått proteinpulver och avslutningsvis ett ägg. 
 
Dags att kämpa vidare, tre dagar har nu gått och största skillnaden hittils är resultaten på träningen. Mindre ork vilket går att lösa med mindre vikt på stången helt enkelt.